Edukacija

Završen kurs iz informatike za pripadnike 5. pješadijske brigade OS BiH

23.11.2009

U organizaciji Komande 5.pješadisjke brigade OS BiH proveden je osnovni kurs iz informatike i korisničkih programa iz paketa MS Office. Kurs je trajao deset radnih dana, a predavanja su održavana u trajanju od 4 nastavna časa.

U organizaciji Komande 5.pješadisjke brigade OS BiH proveden je osnovni kurs iz informatike i korisničkih programa iz paketa MS Office. Kurs je trajao deset radnih dana, a predavanja su održavana u trajanju od 4 nastavna časa. Pohađalo ga je ukupno 16 polaznika, 15 pripadnika 5.pbr OS BIH i 1 pripadnik Komande logistike OS BiH.

Instruktor-predavač na kursu, major Enver Karasuljić, izrazio je zadovoljstvo predznanjem polaznika, te istakao zainteresovanost i želju za usvajanjem novih znaja na polju informatike od strane svih polaznika.
Svečano uručivanje diploma polaznicima kursa održano je 20. 11. 2009. godine, a diplome je uručio komandant 5.pbr OS BiH, brigadir Senad Mašović. U svom obraćanju, brigadir Mašović istakao je potrebu za informatičkom obrazovanošću te naglasio da svi polaznici kursa, kada se vrate u svoje jedinice, primenjuju stečeno znanje, da ga prenose na druge, te da nastave samostalno usvajati nova znanja koja će im u vremenu informacionih tehnologija svakako trebati. Naglasio je takođe da će Komanda brigade i u buduće raditi na ovom vidu školovanja.

Ured za odnose s javnošću
Kontakt tel. (033) 286-680, faks (033) 286-685,
e-mail: info@mod.gov.ba