Edukacija

Završen ciklus kurseva engleskog jezika

19.2.2010

Kao što je i planirano Planom obuke za 2010. godinu, dana 19. februara 2010. priveden je kraju još jedan ciklus kurseva engleskog jezika. U pet mini centara za učenje engleskog jezika u jedinicama OS BiH, te dva glavna centra u Sarajevu i Banjaluci, bili su zastupljeni svi nivoi, od početnog do naprednog nivoa.

Kao što je i planirano Planom obuke za 2010. godinu, dana 19. februara 2010. priveden je kraju još jedan ciklus kurseva engleskog jezika. U pet mini centara za učenje engleskog jezika u jedinicama OS BiH, te dva glavna centra u Sarajevu i Banjaluci, bili su zastupljeni svi nivoi, od početnog do naprednog nivoa. Kurseve je uspješno završilo 249 polaznika, od čega 169 u mini-centrima, 19 u glavnom centru u Sarajevu, 27 u glavnom centru u Banjaluci, te 34 u Rajlovcu koji su završili kurs po tzv. IMET programu.

Svim polaznicima koji su savladali predviđeni nastavni plan, uručeni su certifikati, a završnoj ceremoniji u Banjaluci prisustvovao je načelnik štaba Centra za profesionalni razvoj, pukovnik Željko Ljubojević. On je izrazio zadovoljstvo ne samo brojem kandidata koji su završili kurs nego i rezultatima koje su postigli i naglasio značaj edukacije u ovom segmentu s obzirom na misiju OS BiH.

Istaknimo da su instruktori u svim centrima iz sastava Oružanih snaga BiH, te da je, što se tiče edukacije engleskog jezika, od 8. marta za one najbolje planirano tzv. kondiciranje engleskog jezika sa akcentom na vojnoj terminologiji, kao i priprema polaznika za PSOTC.

Kontakt tel. 051/335-699, 061/479-369