4. Pješadijska brigada

Takmičenje u gađanju vazdušnom puškom na nivou 4.pbr

24.9.2010

Dana 22.09.2010. godine održano je takmičenje u streljaštvu na nivou 4.pbr u kasarni „Luka Vukajlović“ Trebinje. Na takmičenju je učestvovalo 7 ekipa iz sastava brigade.

Dana 22.09.2010. godine održano je takmičenje u streljaštvu na nivou 4.pbr u kasarni „Luka Vukajlović“ Trebinje. Na takmičenju je učestvovalo 7 ekipa iz sastava brigade.U saradnji sa streljačkim klubom „Trebinje“ gađanje je izvšeno u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji , gdje su postignuti zavidni rezultati.

Rezultati takmičenja su slijedeći:
-ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa 2.pb , drugo mjesto ekipa 1.pb i tereće mjesto ekipa 3.pb.
-u konkurenciji žena prvo mjesto osvojila je stv.Šaćira Čevra, drugo mjesto je osvojila voj.Josipa Vrankić i treće mjesto stv.Hidajeta Korjenić.
-u konkurenciji muškaraca prvo mjesto osvojio je stv.Zoran Krešić, drugo mjesto osvojio je kap.Muamer Sijerčić i treće mjesto stv.Miodrag Kapor.
Zahvaljujući dobroj organizaciji takmičenja i svesrdnoj stučnoj pomoći trenera iz streljačkog kluba „Trebinje“ kao i odličnim uslovima u streljani prilikom takmičenja rezultati su bili iznad očekivanja.

Cilj ovog sportskog događaja nisu bili samo postignuti rezultati nego i druženje pripadnika brigade koji dolaze iz različitih dijelova BiH.

info – 4.pbr.
 

Postani pripadnik OS BiH