4. Pješadijska brigada

Dodijeljena zahvalnica 2. pješadijskom bataljonu

5.3.2013

Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske odlukom o dodjeli priznanja zaštite i spasavanja, dodijelila je u Istočnom Sarajevu zahvalnicu 2. pješadijskom bataljonu. Zahvalnica je dodijeljena 01.03.2012. godine

Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske odlukom o dodjeli priznanja zaštite i spasavanja, dodijelila je u Istočnom Sarajevu zahvalnicu 2. pješadijskom bataljonu. Zahvalnica je dodijeljena 01.03.2012. godine, povodom Dana zaštite i spašavanja – Dana civilne zaštite Republike Srpske i Međunarodnog dana civilne zaštite.

Ovom zahvalnicom se pripadnicima 2. pješadijskog bataljona odaje priznanje za uspješnu saradnju i doprinos u izgradnji efikasnog sistema zaštite i spašavanja – civilne zaštite Republike Srpske i Bosne i Herecegovine.

U odluci se posebno navodi doprinos pripadnika ove jedinice u pripremi i realizaciji međunarodne vježbe „Zajednički otpor 2012“, u dijelu vježbe koji je realizovan u Bileći i doprinos akcijama zaštite i spašavanja koje je ova jedinica sprovodila tokom proteklih godina, te pružanju nesebične pomoći stanovništvu Istočne Hercegovine za vrijeme elementarnih nepogoda.

info: 5.pbr
 

Postani pripadnik OS BiH