6. Pješadijska brigada

Posjeta brigadnog generala Dragana Vukovića artiljerijskom bataljonu 6.pbr

27.8.2013

U posjeti artiljerijskom bataljonu 6.pbr, na lokaciji kasarne ,,Vojvoda Radomir Putnik“ u Doboju 23.08. 2013. godine bio tim starješina OK OS BiH na čelu sa v.d. Komandantom OK OS BiH brigadnim generalom Draganom Vukovićem.

Brigadnog generala Dragana Vukovića i prisutne starješine iz predpostavljenih komandi, primio je v.d. Komandanta 6.pbr brigadir Radovan Ilić, izvršni oficir artiljerijskog bataljona major Mato Jakić sa voditeljima organizacijskih cjelina i komandirima baterija artiljerijskog bataljona.

Tom prilikom na informativnom brifingu izvršni oficir je upoznao generala i prisutne starješine sa stepenom pripremljenosti jedinice za FTX vježbu ,, Dinamičan odgovor 13-6“ i stanjem u jedinici.

Nakon toga brigadni general Dragan Vuković je izvršio smotru i kontrolu jedinice koja je planirana za realizaciju FTX vježbe ,, Dinamičan odgovor 13-6“ u CBO Manjača.

General se posebno interesovao za obuku na lokaciji i tom prilikom obišao auto-park, objekte i prostorije gdje je smješten personal i MTS artiljerijskog bataljona.

Info- 6.pbr