6. Pješadijska brigada

Božićni prijem u Prijedoru u organizaciji 1.pješadijskog bataljona

22.1.2014

Pripadnici 1.pješadijskog bataljona su 17.01.2013.godine na lokaciji kasarne “Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru organizovali Božićni prijem za predstavnike civilnih struktura grada Prijedora.

Radi se o aktivnosti koja je već postala tradicionalna na navedenoj lokaciji, a uspješno su je organizovali pripadnici 2.pješadijske čete na čelu sa komandirom kapetanom Pilipom Končarom.

Veliku pomoć pri organizaciji samog prijema pružili su i predstavnici gradskih vlasti Prijedora jer su i oni prepoznali potrebu da se održavaju redovni međusobni kontakti sa pripadnicima OS BiH, a u cilju unapređenja dosadašnje saradnje i zajedničkih aktivnosti.

Na prijemu su prisustvovali komandant OK OS BiH general Vuković, komandant 6.pbr brigadir Ilić, zamjenik komandanta KP OS BiH brigadir Knežević, te veliki broj gostiju iz drugih jedinica OS BiH. Grad Prijedor su predstavljali zamjenik gradonačelnika gospodin Milenko Đaković i veliki broj predstavnika civilnih struktura koji se svake godine odazivaju navedenom prijemu. Pripremljenu trpezu blagoslovili su brigadni sveštenik, a prisutni su bili i predstavnici lokalnih medija koji su lokalnoj zajednici poslali pozitivnu sliku sa ovog događaja.

Info 6.pbr