6. Pješadijska brigada

Uručena novčana pomoć „Udruzi roditelja i djece sa posebnim potrebama“ u Orašju

22.12.2014

U povodu Božićnih blagdana pripadnici Oružanih snaga BiH iz reda hrvatskog naroda svake godine prikupljaju novčana sredstva u humanitarne svrhe. Ove godine, novčana sredstva su darivana „Udruzi roditelja i djece sa posebnim potrebama“ Orašju i udruzi „Kuća nade“ Odžak.

Tako je 19.12.2014. godine u Orašju boravila delegacija OS BiH u kojoj su bili general pukovnik Anto Jeleč, brigadni general Ivica Jerkić i mons. dr. Tomo Vukšić.

U prisustvu roditelja djece sa posebnim potrebama, načelnika općine Orašje i lokalnih medija, general pukovnik Anto Jeleč uručio je prikupljena novčana sredstva predsjedniku udruge, gospodinu Iliji Vukoviću.

Tom prilikom prisutnima su se obratili general pukovnik Anto Jeleč i mons.dr. Tomo Vukšić, istakavši da će se ovakav vid akcija nastaviti i u budućnosti, te sredstva biti darivana onima kojima su najpotrebnija.

Gospodin Ilija Vuković zahvalio se na donaciji, u ime roditelja i djece sa posebnim potrebama, i naglasio  kako će ista biti utrošena u izgradnju centra za djecu sa posebnim potrebama, a generalu Jeleču uručio prigodan poklon u znak zahvalnosti.

Info- 6.pbr