Brigada taktičke podrške

Bajramski prijem u Komandi brigade taktičke podrške

30.10.2012

U povodu obilježavanja Kurban-bajrama, u Komandi brigade taktičke podrške u Rajlovcu 30.10.2012. godine upriličen prijem za pripadnike brTP. Na navedenom prijemu su prisustvovali pripadnici komande i jedinica brTP stacioniranih na vojnoj lokaciji “Rajlovac OS BiH”.

U povodu obilježavanja Kurban-bajrama, u Komandi brigade taktičke podrške u Rajlovcu 30.10.2012. godine upriličen prijem za pripadnike brTP. Na navedenom prijemu su prisustvovali pripadnici komande i jedinica brTP stacioniranih na vojnoj lokaciji “Rajlovac OS BiH”. Tom prilikom, prisutnima je o značaju Kurban-bajrama u tradiciji muslimana govorio brigadni imam Nesib ef. Hadžić.

Kao domaćin ovog prijema, prisutnima se, takođe, obratio komadant BrTP brigadir mr.Esad Šejtanić koji je u svom obraćanju ukazao na značaj i važnost svih okupljanja pripadnika OS BiH, ističući univerzalne vrijednosti obilježavanja Kurban-bajrama i drugih vjerskih praznika i blagdana, u multinacionalnom okruženju, te uputio bajramsku čestitku pripadnicima islamske vjeroispovjesti.

Info-brTP