Brigada taktičke podrške

Sportsko takmičenje na nivou Brigade taktičke podrške

7.6.2013

U cilju odabira najboljih pojedinaca i formiranja sportskih ekipa koje će predstavljati Brigadu taktičke podrške na predstojećem sportskom takmičenju na nivou OS BiH, a u skladu sa Planom sportskog prvenstva na nivou brTP u 2013. godini, 04.06.2013.godine u Rajlovcu je održano sportsko takmičenje u atletici.

Načelnik štaba brTP, brigadir Nenad Garić, svim učesnicima poželio je sreću na takmičenju, fer i sportsku igru, uz želje da pobijede najbolji, upravo oni koji će najdostojnije predstavljati našu brigadu na predstojećem sportskom takmičenju u Banja Luci i proglasio takmičenje otvorenim.

Za odabir najboljih pojedinaca u streljaštvu koji će predstavljati Brigadu taktičke podrške na sportskom prvenstvu na nivou OS BiH u Banja Luci, 18.06.2013.godine organizovat će se sportsko takmičenje u streljaštvu – pištolj.

Takmičenje u atletici izvodilo se u disciplinama orijentacijsko trčanje, trčanje na 400 i 3000 metara, skok u dalj i bacanje kugle za muškarce i žene, a najuspješniji pojedinci su pohvaljeni i predstavljat će Brigadu taktičke podrške na sportskom takmičenju u Banja Luci.

Nakon završenih sportskih aktivnosti, načelnik štaba brTP, brigadir Nenad Garić se zahvalio svim učesnicima na uloženom trudu i zalaganju te poželio im uspjeh u daljim takmičenjima.

Info-brTP

1 FOTO GALERIJA