Zajednicki stab OS BiH

Sastanak v.d. načelnika ZŠ OS BiH sa predstavnicima Sindikata Ministarstva odbrane BiH

31.5.2013

V.d. načelnika ZŠ OS BiH general major Anto Jeleč sa zamjenicima i ostalim saradnicima je 31.05.2013. godine u ZŠ OS BiH primio u radnu posjetu predstavnike Sindikalne organizacije MO BiH.

Predsjednik Sindikalne organizacije MO BiH gdin Hajrudin Hasanović je informisao generala Jeleča o organizaciji i strukturi sindikalne organizacije, trenutnim težišnim aktivnostima i dosadašnjim postignutim rezultatima u radu.

Posebno su istaknuta pitanja podrške OS BiH održavanju godišnje skupštine članova sindikata - državnih službenika i civilnih lica pripadnika MO i OS BiH koja je planirana u prvoj polovini juna mjeseca kao i praktičnim aspektima  saradnje sa trećim licima – pravnim licima i preduzećima sa kojima Sindikat MO BiH ima potpisane ugovore za prodaju proizvoda i usluga na lokacijama OS BiH.

General Jeleč se zahvalio predstavnicima sindikata na posjeti, dosadašnjoj  uspješnoj saradnji i istakao značaj mjesta i uloge sindikata u svakodnevnom životu i radu pripadnika OS BiH. General Jeleč je naglasio da će OS BiH u granicama svojih mogućnosti i kapaciteta pružati punu podršku radu Sindikalne organizacije u okviru propisanih zakonskih nadležnosti i izrazio uvjerenje da će buduća saradnja biti još konkretnija, bolja i uspješnija.

Info – ZŠ OS BiH