Zajednicki stab OS BiH

Zamjenik načelnika ZŠ OS BiH za operacije brigadni general Mirko Tepšić primio u oproštajnu posjetu Glavnog sveštenika u OS BiH

22.5.2014

Zamjenik načelnika ZŠ OS BiH za operacije brigadni general Mirko Tepšić je 22.05.2014. godine je primio u oproštajnu posjetu Glavnog sveštenika u OS BiH jereja Mitra Mlađenovića koji odlazi na novu dužnost u skladu sa potrebama matične Zvorničko – tuzlanske eparhije Srpske pravoslavne crkve (SPC).

U razgovoru general Tepšić se zahvalio jereju Mlađenoviću na dosadašnjoj vrlo uspješnoj saradnji, njegovom ličnom angažovanju i značajnom doprinosu u izgradnji i jačanju rada vjerske službe pripadnika OS BiH iz reda srpskog naroda, kao i ispunjavanja i izgradnje duhovno – religijskih potreba pripadnika OS BiH pravoslavne vjeroispovjesti.

General Tepšić je poželio odlazećem jereju Mlađenoviću sve najbolje kako u nastavku obavljanja povjerenih budućih dužnosti u SPC tako i u privatnom životu.

Oproštajnoj posjeti su prisustvali brigadir Zdravko Rezo – načelnik Ureda za podršku načelnika ZŠ OS BiH, nastojatelj Kancelarije pravoslavnog dušebrižništva u MO BiH jerej Milorad Milinković i novoraspoređeni glavni sveštenik u OS BiH jerej Nemanja Lakić.

Tom prilikom General Tepšić je jereju Lakiću poželio dobrodošlicu u vjersku službu u OS BiH i puno uspjeha u budućem radu, a jereju Mlađenoviću u znak zahvalnosti uručio i priznanje za njegov rad i doprinos jačanju vjerske službe u OS BiH.

Info- ZŠ OS BiH