Zajednicki stab OS BiH

Načelnik ZŠ OS BiH organizirao svečani prijem povodom obilježavanja 8. marta, Međunarodnog dana žena

9.3.2015

Povodom Međunarodnog praznika 8. marta – Dana žena, načelnik ZŠ OS BiH, general pukovnik Anto Jeleč i zamjenici načelnika ZŠ OS BiH, general majori Mirko Tepšić i Senad Mašović, 06.03.2015. godine, u Zajedničkom štabu OS BiH upriličili su prijem za pripadnice Zajedničkog štaba OS BiH.

Tokom prijema koji je protekao u srdačnoj atmosferi, načelnik ZŠ OS BiH general pukovnik Anto Jeleč i general majori Mirko Tepšić i Senad Mašović su u ime ZŠ OS BiH i svoje lično ime čestitali praznik pripadnicama Zajedničkog štaba i svim ženama u OS BiH uz želju za nastavkom njihove afirmacije u strukturama odbrane te ličnu i porodičnu sreću.

U svom obračanju general Jeleč je istakao sljedeće: „8. mart – Međunarodni dan žena је dan na koji tradicionalno izražavamo zahvalnost i poštovanje prema ženama. Neka ovogodišnji Dan žena bude uistinu naš praznik i dan naše zahvalnosti za vaše nesebično i profesionalno angažiranje i rad u ОS BiH i za sve ono čime ste obogatili živote nas muškaraca i svijet u kojem živimo.

Ovom prilikom  је organiziran i prigodan koktel, a pripadnicama ZŠ ОS BiH su uručeni skromni pokloni kao mali, ali vrijedan, znak zahvalnosti za njihov profesionalan i nesebičan rad i zalaganje.

Info-ZŠ OS BiH