Najave

Prezentacija namjenske industrije Republike Hrvatske u Ministarstvu odbrane i Oružanim snagama BiH, utorak, 16. oktobаr 2018. godine, Dom OS BiH, Sarajevo, od 10.00 sati

15.10.2018

U organizaciji Ministarstva odbrane BiH i Ambasade Rеpublike Hrvatske u BiH održat će se prezentacija proizvoda namjenske industrije Rеpublike Hrvatske proizvođača HS „PRODUKT“ iz Karlovca, za predstavnike MO i OS BiH, kao i druga zainteresirana ministarstva i agencije za provođenje zakona u BiH.

Prezentacija će se održati u utorak, 16. oktobra 2018. godine u Domu OS BiH u Sarajevu, sa početkom u 10.00 sati.

Prezentaciji će prisustvovati ministrica odbrane BiH Marina Pendeš i njeni zamjenici, ambasador Republike Hrvatske u BiH, Nj.E. Ivan Del Vechio, zamjenici načelnika Zajedničkog štaba OS BiH, drugi predstavnici Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH, predstavnici Ministarstva sigurnosti BiH, Federalnog MUP-a, kantonalnih ministarstva unutrašnjih poslova, predstavnici firmi namjenske industrije iz Republike Hrvatske i drugi.

Mediji će imati priliku da snime izložene proizvode namjenske industrije Republike Hrvatske koji će biti prezentirani tokom sutrašnjeg događaja u prostorijama Doma OS BiH, a promotivni video spot mogu pogledati na linku https://www.youtube.com/watch?v=uN7ZZteWJmU

IZJAVE ZA MEDIJE planirane su u 10.40 sati.

Medijima će se obratiti ministrica odbrane BiH Marina Pendeš, ambasador Republike Hrvatske u BiH Nj.E. Ivan Del Vechio, gospodin Željko Pavlin direktor firme HS „PRODUKT“ - Karlovac i gospodin Vedran Ključanin, direktor firme „SHOT“ iz Zenice.

Molimo predstavnike medija, snimatelje, fotografe i novinare, koji žele pratiti ovu aktivnost, da budu u Domu OS BiH u Sarajevu i to:

najkasnije do 09.45 sati, za one koji žele pratiti početak prezentacije i

najkasnije do 10.25 sati, za one koji žele pratiti IZJAVE ZA MEDIJE.                  

Uz zahvalnost na saradnji,

Ured za odnose s javnošću

Telefon: (033) 286-680, fax: (033) 286-685